pineapple strawberry pumpkin watermelon > grape cherry lemon banana pear orange apple billboard tv magazine competition sampeling roadshow digital postm sponsership

مزایای آبمیوه‌های پالپ‌دار برای سلامت بدن

معمولا وقتی صحبت از پالپ به میان می‌آید اولین چیزی که به ذهن می‌رسد خانواده‌ی مرکبات است. پرتقال، لیمو، گریپ‌فروت، لیموشیرین و نارنگی‌ همگی از خانواده‌‌ی خوش آب و رنگ و خوش‌مزه‌ی مرکبات هستند. آبمیوه‌ی این مرکبات یکی از محبوب‌ترین نوع آبمیوه در سراسر جهان است. ولی در کنار آب این میوه‌ها ماده‌ای دیگر هم به نام پالپ وجود دارد که مزایای فراوانی برای سلامتی بدن دارد.

انواع ویتامین

پالپ مرکبات سرشار از ویتامین ث است. ویتامینی که یکی از مهم‌ترین آنتی‌اکسیدان‌ها در یاری‌رسانی به اندام‌های مختلف بدن است. گفته می‌شود ویتامین ث نقشی موثر در مبارزه با بسیاری از سرطان‌ها و بیماری قلبی‌-عروقی دارد. پالپ مرکبات همچنین حاوی ماده‌ای به نام بتاکاروتن است که در بدن به ویتامین آ تبدیل می‌شود. همچنین مقادیر اندکی از ویتامین‌های ب-۱، ب-۲، ب-۳، ب-۵، ب-۶ و ویتامین ای هم در پالپ موجود هستند.

مواد معدنی

پالپ مرکبات حاوی سطح بالایی از کلسیم، منیزیم، فسفر و پتاسیم است که می‌تواند در بهبود عملکرد مغز، سلامت قلب و استحکام استخوان‌ها موثر واقع شود. پتاسیم همچنین نقش مهمی در عملکرد کلیه‌ها دارد. مرکبات همچنین مقادیر اندکی روی، آهن و منگنز نیز در خود دارند. لیموها به طور خاص حاوی سدیم و سولفور نیز هستند.

پتانسیل مبارزه با سرطان

عملکرد آنتی‌اکسیدانی ویتامین‌های آ و ث مورد توجه بسیاری از پژوهش‌های علمی در زمینه‌ی‌ سرطان بوده است و نتایج این پژوهش‌ها نشان می‌دهند در این ویتامین‌ها پتانسیل وجود خاصیت پیشگیری و درمانی در برابر انواع مشخصی از سرطان‌های ناشی از رادیکال‌های آزاد دیده می‌شود. پالپ مرکبات همچنین حاوی فلاونوئید‌ها، لیمونوئیدها و کومارین‌ها هستند، موادی شیمیایی که توسط گیاه تولید شده و آن‌ها را از نفوذ باکتری‌ها و قارچ‌ها در امان می‌دارند.

سم‌زدایی بدن

همانگونه که اشاره شد، مرکبات علاوه بر ویتامین ث سرشار از ویتامین آ نیز می‌باشند که آن هم به عنوان آنتی‌اکسیدان در بدن عمل می‌کند. علاوه بر این، ویتامین آ باعث می‌شود کلیه‌ها بیشتر کار کنند و به همین دلیل بدن با سرعت و کیفیت بهتری سموم‌ش را دفع می‌کند.

ضدالتهاب

مرکبات را عموما به عنوان میوه‌هایی با خاصیت ضدالتهاب می‌شناسند. غذاهای شیرین و چرب می‌توانند منجر به بروز التهاب در قسمت‌های مختلف بدن شوند و در نتیجه می‌توانند منجر به ایجاد مقاومت در برابر جذب انسولین در بدن شوند. این موضوع یکی از اصلی‌ترین عوامل در ابتلا به بیماری دیابت نوع دوم تشخیص داده شده است. پژوهش‌ها نشان می‌دهند آبمیوه مرکبات می‌توانند با کاهش التها‌ب‌ها در بدن علاوه بر محافظت از قلب در برابر بیماری‌ها، خطر ابتلا به دیابت را نیز به میزان قابل ملاحظه‌ای کاهش دهد.

پکتین

حالت ضخیم‌گونه و فیبرمانند پالپ ناشی از تمرکز زیاد نوعی فیبر رژیمی به نام پکتین است. پکتین به کاهش کلسترول کمک می‌کند، هضم غذاها را آسان‌تر کرده و در روند دفع چربی و مواد شیمیایی مضر از بدن موثر است.