بهترین زمان برای نوشیدن آبمیوه کدام است؟
نوشیدن آبمیوه یکی از بهترین کارهاییست که شما میتوانید برای بهبود سلامتی بدنتان انجام دهید. این کار روشی خارقالعاده است برای افزودن موادغذایی، آنتیاکسیدانها، فیبر و انواع ویتامینها به رژیم غذاییتان، بدون اینکه میزان کالری رژیمتان از حد مجاز بالاتر رود. از اینها گذشته، در مجموعهی محصولات سان استار میتوانید انواع آبمیوه با طعمهای مختلف را امتحان کنید و دنیایی از رنگ و مزه به رژیم غذاییتان اضافه کنید. همچنین برای کسانی که مصرف میوهها و سبزیجات خام با سیستم بدنشان سازگاری ندارد، این آبمیوهها بهترین راه برای رساندن مواد معدنی مورد نیاز بدن هستند. اما نوشیدن آبمیوه به تنهایی کافی نیست، زمان مصرف آن هم مهم است. با دانستن بهترین زمان برای مصرف آبمیوه میتوان آنها را به درستی در رژیم غذایی جا داد و بیشترین سود را به بدن رساند.
آبمیوه و صبحانه
صبحتان را با آبمیوه شروع کنید. این یکی از مفیدترین کارهاییست که میتوانید در حق بدنتان انجام دهید برای اینکه ابزار مناسب برای شروع یک روز شاد و پرانرژی را در اختیارش بگذارید. از اینها گذشته، این کار به شما کمک میکند از پرخوری صبحگاهی هم به راحتی دست بکشید. تاکیدهای بسیاری که بر اهمیت صبحانه به عنوان یکی از مهمترین وعدههای غذایی در شبانهروز میشود، موجب به وجود آمدن این تفکر غلط شده که لزوما منظور از صبحانهی کامل، یک صبحانهی سنگین و مفصل است. درصورتیکه اینطور نیست. ممکن است خوردن یک صبحانهی مفصل مفرح و لذتبخش باشد، ولی وقتی نوبت به هضم آنهمه غذای خوشمزه میرسد، بدن احساس خستگی میکند چرا که صبحها هنوز برای هضم مواد غذایی سنگین آمادگی ندارد. اینجاست که آبمیوه به کمک ما میآید. آبمیوه میتواند منبعی غنی برای تامین مواد معدنی مورد نیاز بدن در یک لیوان باشد و بدن نیاز به تلاش بیش از حد برای هضم آن نخواهد داشت. میزان جذب مواد معدنی و ویتامینها در این وقت از روز بالاتر است، بنابراین این مواد پس از نوشیدن آبمیوه به سرعت وارد جریان خون شده و نشاط و انرژی میآورند.
آبمیوه و ناهار
سوءهاضمه یکی از آن مشکلاتیست که میتواند ما از لذت غذا خوردن بیدغدغه محروم کند. علت این بیماری عموما ضعف قدرت اسیدی معده است. اسیدیتهی معده، بعد از خوردن غذا، باید حداقل ۳ در مقیاس pH باشد. بالا بودن میزان pH قلیایی در معده موجب اختلال در هضم کربوهیدراتها شده و مانع آماده شدن پروتئینها و چربیها برای هضم در رودهی کوچک میشود. این موضوع در نهایت موجب میشود عمل هضم غذا به درستی صورت نگرفته و بدن با انواع و اقسام مشکلات از دلدرد و نفخ گرفته تا رفلاکس و بیاشتهایی و حالت تهوع درگیر شود. اینجاست که میتوان از آبمیوههایی که خاصیت اسیدی دارند کمک گرفت. برای مثال پرتقال از خانوادهی مرکبات مملو از اسیدهای طبیعی از جمله اسیدهای سیتریک و آسکوربیک است. بنابراین خوردن یک لیوان آب پرتقال ۱۵ الی۳۰ دقیقه قبل از ناهار میتواند به پایین آوردن میزان pH در معده کمک کرده و منجر به آسانتر شدن هضم غذا شود. آبمیوههای دارای خاصیت اسیدی از جمله لیموناد، آب آناناس، پرتقال توسرخ و سیب ترش سان استار برای ذائقههای مختلف، دیگر گزینهها برای همین منظور هستند.